Llibres per la Unitat Popular

Una col·lecció en xarxa, de pensament, de reflexió i de crítica.Llibre: Reflexions i experiències cap a la construcció de la Unitat Popular

Aquest volum recull les experiències i conclusions de la primera Trobada per la Unitat Popular, celebrada a Badalona el 30 de novembre de 2013.
Una jornada amb assemblees obertes temàtiques i debats estratègics, concebudes i dutes a terme per posar els fonaments de la societat que
desitgem i volem construir. Sense fissures. Des del poble, i per al poble, entre totes construïm la Unitat Popular.

Més informació al web de la Trobada per la Unitat Popular: www.trobadaup.cat

Llibre: El Llibre Roig dels Països Catalans

Llibres per la Unitat Popular i Som Països Catalans junts per oferir les dades de la realitat i de les lluites arreu del país. Dades i infografies del model econòmic insostenible, la depredació al territori, dependència energètica, tsunami financer, espoli i frau fiscal, endeutament municipal, deute: rescatar bancs i no persones, retallades, precarització, reformes laborals, encariment de la vida, empobriment de la població, forces repressives, construcció nacional, sanitat, privatitzacions, habitatge, pisos buits, construcció costes i destrucció de territori, usos del temps per gènere, diferències salarials per gènere, català a l’escola, models lingüístics per zona, corrupció, moviments de defensa del català, presència d’exèrcits i mapa de casals i ateneus. Publicat amb llicència Creative Commons.

Més informació al web de Som Països Catalans: www.sompaisoscatalans.cat

Llibre: El Preu de la Salut

“El preu de la Salut. Interessos classe i model sanitari” és una obra col·lectiva que aborda la correlació entre la desigualtat de classe i l’estat de salut i alhora proposa la defensa d’un sistema sanitari de propietat i provisió públic, universal i de qualitat.

Per fer-ho s’explora el sistema sanitaria dels Països Catalans i s’analitzen altres sistemes sanitaris com el de Canadà, el de Veneçuela o Cuba.

La part final del llibre aborda la construcció d’un sistema sanitari pròpi per als Països Catalans.

Més informació a Espai Fabrica www.espaifabrica.cat